Formandens beretning 2016

2016-generalforsamling-referat

Formand Jann Olesen bød velkommen.

Generalforsamling i Mens section 2016
Formandsberetning:
Det var i år, vi havde 20 års jubilæum. Vi var godt 100 deltagere, som havde en pragtfuld dag. Med hjælp fra Knud, Palle, Jørgen og Anton var der lavet en masse underholdning.
Ture:
Dejbjerg, Storådalen 2, Trehøje, Harre Vig, Juelsminde og Royal Oak
Matcher i Holstebro:
Dejbjerg og Råsted pigerne – vi vandt stort i begge.
Fremmøde på tirsdagene har været ok, men vi vil gerne have mange flere med på vores ture. Fremover vil vi ikke leje bus, det er for dyrt.
Tilmelding på golf box og turneringsmodulet har ikke været godt nok, vi håber at det bliver lettere næste år.
Vi har stadig mange sponsorer og forventer derfor, at folk møder op til spisemøderne. Kender i nogle, der vil være sponsorer, så sig til.
Medlemstallet er faldet i år, således er vi nu 87 medlemmer. Vi vil gerne være flere, så kender i nogen, så prøv at få dem med.
Jeg vil gerne takke bestyrelsen for et godt samarbejde.
Tak til Mogens for din tid i bestyrelsen.
Jeg vil også takke klub bestyrelsen, kontoret, køkkenet og KIK for et godt samarbejde.
2 i 1:  Vi har fået en mail angående at lægge Holstebro golfklub og Storådalen sammen. Jeg vil opfordre alle til at komme til informationsmøde om dette, jeg synes, at der er rigtig store muligheder at hente.
Formanden